Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@16:37:33 GMT

بازار خودروی لاکچری لی‌لی‌پوت‌ها

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۴۷۵۳۲

بازار خودروی لاکچری لی‌لی‌پوت‌ها

کوچک، ولی شیک؛ این ایده اولیه برند سواچ و مرسدس بنز برای تولید خودرویی متفاوت بود که سرانجام در دهه هشتاد میلادی به طراحی خودروی اسمارت منتهی شد.

به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، در ایران هم مجوز ورود خودروی اسمارت در سال ۱۳۹۵ برای یک شرکت نوپای وارداتی صادر شد و از آن زمان به بعد کمی خرید و فروش آن پا گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه اولین خودروی اسمارت تولید شده موتور بنزینی داشت اما مدل‌هایی که امروز در بازار وجود دارد اغلب هیبریدی هستند. به زودی هم همه دستگاه‌های موجود این شرکت در بازار به خودروهایی برقی تبدیل خواهند شد.

خودروی اسمارت امروز حاصل خلاقیت کارخانه دایملر است که زیر نظر مرسدس بنز فعالیت می‌کند. این شرکت سه مدل را به بازار می‌فرستد که شامل فورتور کوپه، فورتور کابریو و فورتور هاچ‌بک می‌شود. به اسمارت برقی ای‌وی و ای‌دی هم می‌گویند که موتور آن در عقب خودرو نصب شده و همه انرژی‌اش را از برق می‌گیرد.

 شرکت اسمارت گفته که به زودی تولید خودروهای بنزینی و هیبریدی‌اش را متوقف می‌کند و این جعبه‌های کوچک را فقط با موتور برقی به بازار می‌فرستد. به همین دلیل هم به نظر می‌رسد که آینده درخشانی در انتظار ای‌وی باشد. این خودرو ۷۴ اسب بخار تولید می‌کند که به دلیل تفاوت موتورش قدرت کمتری دربرابر فورتو و فورفور دارد. با این حال یکی از جذابیت‌های این خودروی برقی استفاده از سامانه رهگذران است که به کمک آن عابران پیاده و نابینایان و دوچرخه‌سواران از قبل از حضور این خودروها در خیابان باخبر خواهند شد.

یکی از جذابیت‌های دیگر این خودرو که شبیه به خودروی پیشرفته‌ای برای لی‌لی‌پوت‌هاست سقف بازشونده آن است. همچنین به خاطر ابعاد کوچکش تنها خودرویی است که می‌توان آن را به شکلی مخالف جهت افقی و عمودی خودروهای دیگر در یک پارکینگ‌، پارک‌ کرد.

شخصی‌سازی به روش اسمارت

همانطور که توضیح داده شد اسمارت خودروی همه‌پسند نیست و افراد خاصی هستند که حاضرند این میزان برای یک خودرویی با این مشخصات خرج کنند؛ اما از آن جایی که هرچیزی نایاب باشد ارزش پیدا می‌کند، فورتو هم برای جرمی اسکات به خودروی محبوبی تبدیل شد. این طراح مد مشهور خودروی خاص خودش را به اسمارت سفارش داد و یک فورتوی سفید رنگ با دو بال برای او طراحی شد که به فورجرمی شهرت پیدا کرد.

علاقه شرکت اسمارت فقط به ساخت این خودروهای جعبه‌ای کشیده نشده بلکه هرجا اثری از یک خودروی لاکچری اما عجیب و غریب دیده شد باید دنبال ردپایی از اسمارت بگردیم. برای مثال احتمالا تصاویر خودروهای رودستر را در فیلم‌های سینمایی قدیمی هم دیده‌اید. همان خودروهای بدون سقف و پنجره اطراف که امروزه به صورت انعطاف‌پدیر و جمع‌شونده ساخته می‌شوند. اسمارت رودستر محصل خلاقیت این شرکت بوده که با جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک ساخته شده و در ایران جایی برای خرید و فروش ندارد. روی آن یک موتور کوچک ولی توربوشارژ نصب شده که ظرفیت آن به یک لیتر هم نمی‌رسد ولی ۸۲ اسب بخار تولید می‌کند. این خودروی کوچک در ۱۰.۹ ثانیه ۱۰۰ کیلومتر را می‌پیماید. در مقایسه با فورتو باید گفت که رودستر موتوری بزرگ‌تر اما پرشتاب‌تر دارد. چراکه فورتو مسافت ۱۰۰ کیلومتری را در ۱۵ ثانیه طی می‌کند. البته اگر آن را با نسخه توربوی فورتو مقایسه کنیم باز هم خواهیم دید که رودستر یک ثانیه زودتر دست می‌جنباند.

با اینکه همه این خودروهای نام‌برده نایاب هستند اما هر از چندگاه یک نمونه آن در سایت دیوار برای فروش یا اجاره آگهی می‌شوند. تنها راه پیدا کردن یک خودروی اسمارت این است که حداقل هفته‌ای یک بار نام آن را در سایت دیوار جست‌وجو کنیم و منتظر ثبت یک آگهی باشیم.

 

منبع : ویرلن

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خرید و فروش خودرو صنعت خودروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟

به گزارش قدس آنلاین، خودروساز فرانسوی رنو اعلام کرد که درآمد سه‌ماهه اول آن ۱.۸ درصد رشد کرده است. این خودروساز عنوان کرد که رنو انتظار دارد رشد فروش آن در سال جاری شتاب بیشتری بگیرد زیرا این خودروساز فرانسوی با تایید حاشیه سود و پیش‌بینی جریان نقدی خود برای سال ۲۰۲۴ و کاهش هزینه‌ها، پیش رفت.

رنو به سمت مدل های الکتریکی حرکت و امسال هفت مدل جدید شامل دو مدل تمام برقی و دو مدل هیبریدی به بازار عرضه می‌کند. این گروه در این دوره ۵۴۹ هزار و ۹۹ دستگاه فروخت و درآمد سه ماهه اول خود را ۱۱.۷ میلیارد یورو (۱۲.۵ میلیارد دلار) بالاتر از ۱۱.۴۹ میلیارد برآورد شده توسط تحلیلگران گزارش کرد.

با کاهش تقاضا برای خودروهای الکتریکی، بخش خودروی جهانی برای سال سختی آماده می‌شود و چالش دیگری را برای شرکت‌هایی که در حال حاضر با رقابت شدید چین در حال مبارزه هستند، اضافه می‌کند. فقدان گزینه‌های مقرون به صرفه مانع اصلی برای پذیرش گسترده‌تر خودروهای برقی بوده است.

تیری پیتون، مدیر مالی این شرکت به خبرنگاران گفت که رنو در مسیر کاهش ۴۰ درصدی هزینه‌های خودروهای برقی خود تا سال ۲۰۲۷ است. رنو مطمئن است که به لطف افزایش فروش خودروهای برقی و هیبریدی، می‌تواند به اهداف جدید کاهش دی‌اکسیدکربن اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۲۵ دست یابد. کارشناسان اظهار کردند که سفارشات داچیا اسپرینگ برقی جدید با قیمتی کمتر از ۲۰ هزار یورو (۲۱ هزار و ۲۸۶ دلار) در نیمه دوم سال جاری آغاز می‌شود.

حجم فروش در رنو، پس از چهار سال متوالی کاهش در سال گذشته به رشد بازگشت اما قیمت‌ها به دلیل تقاضای ضعیف جهانی تحت فشار هستند. تسلا، سازنده پیشرو خودروهای برقی، قیمت‌ها را در چندین بازار کلیدی کاهش می‌دهد و فشار بیشتری را بر شرکت‌های اروپایی وارد می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، رنو گفت که حجم فروش آن در سه ماهه ۲.۶ درصد افزایش یافته است اما درآمد خودروسازی ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۰.۴۷ میلیارد یورو رسید که متأثر از نرخ ارز خارجی در بازارهایی مانند آرژانتین و ترکیه بود و دلالان مستقل نسبت به سه ماهه مشابه در سال ۲۰۲۳ کاهش بیشتری را انجام دادند. درآمد حاصل از فعالیت‌های تامین مالی با کمک نرخ‌های بهره بالاتر، ۲۷.۹ درصد رشد کرد و به ۱.۲۵ میلیارد یورو رسید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده