Web Analytics Made Easy - Statcounter

استارتاپ " FusionFlight" موفق به تولید پهپادی جتی شده که کوچک‌ترین و قدرتمندترین پهپاد جتی دنیاست

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، بنا بر گفته این شرکت، پهپاد "AB5 JetQuad" یک پهپاد عمود پرواز است. به این ترتیب نیروی مورد نیاز پهپاد مستقیما توسط موتور فراهم می‌شود و با قابلیت بلند شدن و نشستن عمودی (VTOL) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعلا تنها نمونه اولیه این پهپاد تولید شده و به جای بکارگیری چهار موتور برقی و پروانه درآن که روش متداول ساخت پهپادها است، از چهار موتور جت میکروتوربین دیزلی در آن استفاده شده است.

این موتورها در یک دور موتور کامل، نیروی ۲۰۰ اسب بخاری تولید می‌کنند.

نیروی پرتاب این موتورها می‌تواند به طور مستقیم پهپاد را به حرکت درآورد و به هنگام پرواز، آن را به صورت افقی و به هنگام بلند شدن و نشستن، به صورت عمودی جابه جا کند.

این پهپاد تا ۴۸۳ کیلومتر بر ساعت سرعت خواهد داشت و پر کردن مخزن سوخت آن برای یک ۳۰ دقیقه پرواز در هوا یا ۱۵ دقیقه سفر دریایی کافی خواهد بود.

البته افزودن مولفه‌هایی دیگر به موتور این پهپاد از قبیل احتراق، می‌تواند سرعت آن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

ظرفیت حمل محموله پهپاد مذکور، ۱۸ کیلوگرم بوده و خود پهپاد ۲۳ کیلوگرم وزن دارد، البته اگر مخزن سوخت آن پر از سوخت باشد، ۱۸ کیلوگرم به وزن آن اضافه خواهد شد.

"الکساندر تیتز"( Alexander Taits) مدیر شرکت " FusionFlight" اظهار کرد: ممکن است پهپاد " AB5 JetQuad"  تا سال ۲۰۲۱ میلادی به مشتریان عرضه شود و حدود ۲۰۰ هزار دلار قیمت خواهد داشت.

"تیتز" ادامه داد: سوخت دیزلی استفاده شده در پهپاد تا ۴۰ درصد انرژی بیشتری نسبت به هرگونه باتری لیتیومی فراهم می‌کند و سوخت‌گیری پهپاد تنها چند دقیقه طول می‌کشد. این در حالی است که شارژ کردن پهپادهایی با باتری لیتیومی به ساعت‌ها زمان نیاز دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پهپاد جت استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۹۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • مداحی میثم مطیعی برای شهادت امام صادق(ع) + دانلود
  • معمای بنزین در ایران
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟